Rijbewijsdokters.nlMotorrijbewijs keuring

Motorrijbewijs keuring

Kosten: Tijdelijk 45 euro i.p.v. 55,00 euro incl. 21% btw.

U betaalt slechts één keer!  eventuele vervolgafspraken of andere medische keuringen die verricht moeten worden door onze keuringsarts zijn gratis.

 

Moet u van het CBR medisch gekeurd worden voor uw motorrijbewijs?

Geen zorgen!

Onze keuringsarts verricht de keuring op een zorgvuldige manier en stuurt vervolgens de uitslag direct en volledig digitaal naar het CBR. Hiervoor hebben we alleen de ZD- code nodig die vermeld staat in uw verwijsbrief brief naar keurend arts.

Nog geen ZD- code ontvangen? Geen probleem!

De keuring kan gewoon plaatsvinden en zodra de ZD- code binnen is, dan sturen wij de uitslag alsnog via zorg domein direct naar het CBR. Op deze manier loopt u geen vertraging op in het keuringsproces.

Voor de keuring heeft u het volgende nodig:

    • Legitimatiebewijs.
    • Keuringsdocumenten van het CBR met uw ZD code.
    • Potje met urine (max 2 uur oud, hoeft niet nuchter. Dit kan in een schoon potje van huis waarin geen suikerhoudende drank heeft gezeten of u kunt een urinecontainer ophalen bij uw apotheek/huisarts); tenzij u suikerziekte heeft waarvoor u al behandeld wordt, dan hoeft u geen potje met urine mee te nemen. In het kader van de huishoudregels (hygiëne) waar wij keuren mogen potjes met urine niet worden weggegooid op de keuringslocatie. Wij verzoeken u om de potjes met urine op een andere plek te deponeren. Het potje met urine is nodig om de eventuele aanwezigheid van glucose in de urine te testen.
    • Medicatielijst (indien u medicatie inneemt).
    • Neem uw bril mee of doe uw lenzen in (indien van toepassing)

 

Maak hier online uw Afspraak

Of neem contact met ons op via:

Mail: info@rijbewijsdokters.nl

of stuur sms naar: 0613588592